Veilig betalen

Betalen
Voor betalingen in onze webwinkel werken wij samen met Mollie. Bij SmokeyBear BBQ kan je betalen met iDEAL, VISA, MASTERCARD, BANKCONTACT of door vooruitbetaling via bankoverschrijving. Bij vooruitbetaling ontvangt u een factuur betaalverzoek via onze paymentprovider Mollie. Na ontvangst van uw betaling door Mollie vindt de levering plaats.
De verzendkosten tot 10 kilo bedragen € 6,50 bij levering in Nederland,
De verzendkosten van 10 tot 30 kilo bedragen € 15,00 bij levering in Nederland,
De verzendkosten van BBQ’s bedragen € 60,00 bij levering in Nederland,

Bankoverschrijving
Je kan het bedrag per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Als je dit aangeeft bij het betalen ontvang je vanzelf instructies over hoe de betaling in zijn werk gaat.

iDeal
Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
iDeal is mogelijk als je bankiert bij een bank die iDeal ondersteunt