BBQ Weetjes en Recepten
BBQ Weetjes en Recepten
De Zuid-Amerikaanse BBQ-keuken is een wereld op zich, vol van passie, smaak en traditie. Elke regio in Zuid-Amerika heeft zijn eigen unieke draai aan het barbecueën, maar er zijn ook veel overeenkomsten.
Asado is meer dan alleen een barbecue; het is een manier van leven. Groot stukken vlees worden langzaam gegrild boven houtskool, vaak in gezelschap van vrienden en familie.
Net als in Argentinië is de parrilla een belangrijk onderdeel van de Uruguayaanse cultuur. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het vlees en de bereidingswijze.
De Zuid-Amerikaanse BBQ-keuken is een wereld op zich, vol van passie, smaak en traditie. Elke regio in Zuid-Amerika heeft zijn eigen unieke draai aan het barbecueën, maar er zijn ook veel overeenkomsten.
Asado is meer dan alleen een barbecue; het is een manier van leven. Groot stukken vlees worden langzaam gegrild boven houtskool, vaak in gezelschap van vrienden en familie.
Net als in Argentinië is de parrilla een belangrijk onderdeel van de Uruguayaanse cultuur. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het vlees en de bereidingswijze.